Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Тенеси

Имот за продажба в Тенеси

Той граничи с 8 държави: Арканзас и Мисури на запад, Кентъки и Вирджиния на север, Северна Каролина на изток и Мисисипи, Алабама и Грузия на юг.

Тенеси е южна държава в САЩ без брегове и безмоторни морета. Нешвил е столицата и се намира в центъра на региона и е сърцето на страната музикална сцена, с исторически Grand Ole Opry, Country Music Hall of Fame и музей и легендарна област, пълна с места за провеждане на мероприятия като honky- тонк и танцова зала. Мемфис, в най-крайния югозапад, е домът на Грейсленд, домът на Елвис Пресли, рокендролното пионерско студио за запис Sun Studio и Beale Street blues club.

Средната стойност на жилището в Тенеси се е увеличила с 8,7% през последната година и се очаква да нарасне с 5,4% до следващата година. Средната цена на квадратен метър в Тенеси е $ 127.

Имоти за продажба в Тенеси, особено в района на Мемфис през юни, са намалели с 0,2% в сравнение с преди година.

Търсите имот за продажба в Тенеси? Чудите ли се къде ще получите най-добрата стойност? Този доклад цели да определи най-добрите места за закупуване на имот за продажба в Тенеси през тази година.

Ние разгледахме по-добре ниша места за закупуване на имот за продажба в Тенеси и открихме, че най-добрите са в Близкия Тенеси.

Най-добрите граждани са Нешвил, Бел Мейд, Хендерсънвил, Бартлет и Лакеланд.

Град Нешвил се счита за една от основните туристически дестинации, особено заради връзката му с музиката. Музеят на славата и музея на Country Music Hall се считат за една от най-известните атракции на града, включително Gaylord Opryland Resort & Convention Center, търговски център Opry Mills и Showboat General Jackson.

Музикалните атракции в Нешвил, заедно с различните университети и колежи, направиха Нешвил една много популярна туристическа дестинация за млади хора и хилядолетия, която играе огромна роля за увеличаване на пазара на недвижими имоти и превръщането му в номер едно в пазара на недвижими имоти Съединените щати.

Градът е обявен за бившата "Бел Меад Плантация", от която е построен градът. Един от най-интересните аспекти на резиденцията на Belle Meade е близостта му до Green Hills, Уест Енд и оживените улици на град Нешвил. Един от най-известните собственици на Belle Meade е бившият американски вицепрезидент Ал Гор.

Хендерсънвил е по-голям среден град, разположен в щата Тенеси. С население от 57 050 души и 13 съседни квартала, Хендерсънвил е 11-та по големина общност в Тенеси.

Hendersonville имоти за продажба са сред най-скъпите в Тенеси, въпреки че стойностите на дома в Хендерсънвил не са сравними с по-скъпите имоти в САЩ.

Хендерсънвил е етнически разнообразен град. По-голямата част от жителите на Hendersonville съобщават, че тяхната раса е бяла, последвана от чернокожи или афро-американци. Важни роднини на хората в Хендерсънвил включват английски, ирландски, италиански и шотландски.

Най-често срещаният език, говорен в Hendersonville, е английски. Други важни езици, които се говорят тук, са испански и френски.

Бартлет е по-голям среден град, разположен в щата Тенеси. С население от 58 622 души и 11 съседни квартала, Бартлет е десетата по големина общност в Тенеси.

Имотът на Бартлет за продажба е сред най-скъпите в Тенеси, въпреки че стойностите на Бартлет не са сравними с по-скъпите имоти в Съединените щати.

Бартлет е чудесно място за семейства с щастлива комбинация от добри училища, ниска престъпност. Бартлет наистина има някои от функциите, които семействата изглежда избират да търсят имот за продажба в Тенеси. Бартлет не е перфектен и ако обичате френетичния нощен живот, това не е вашият идеал. Но като цяло това е солидна общност, с много неща, които препоръчваме като място за семеен живот.

Бартлет е много етнически различен град.

Лакеланд е малък град, а е 47-тата най-голяма общност в Тенеси. Това е абсолютно тромав град и град на търговци и служители, професионалисти и мениджъри.

Lakeland е много ориентиран към колите град и малко хора избират алтернативни видове транспорт, като например обществен транспорт, колоездене или ходене пеша.

Този град е един от най-образованите градове на страната. 45% от възрастните в Lakeland имат най-малко една университетска степен.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 14873

За продажба Земеделска земя, Тенеси, Memphis, Memphis, Memphis

34,872.56BGN
За продажба
Земеделска земя

4046 m²
1 акър дървета. СЕ в много тиха, Ница SUBDIVISION.WOULD бъде идеален за BUIDERS ИЛИ ЗА лично ползване. Перфектен за AFRAME ИЛИ СУТЕРЕН RANGER. Трябва ...
UNAVAILABLE
Cod. 9774

За продажба Магазин, Тенеси, Nashville, Nashville, Nashville

275,309.68BGN
За продажба
Магазин

3000 m²
Голямо парче, премия, 10 години в бизнеса. удобен магазин и ГАЗ станция
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB